Kopalna moda Yamamay navdušuje

Kolekcija kopalk blagovne znamke Yamamay slavi lepoto in temperament Mediterana. Enodelne in dvodelne kopalke, vključno z bikinijem, odlikujejo igriva kombinacija čipk, resic, perlic, asimetričnih vzorcev in izrezov. Oblikovalci so se nadvse potrudili in oblikovali precej različic, ki so s svojimi kroji prilagojene različnim postavam in priložnostim.

Na voljo je široka izbira potiskov, kot živalski, etno, pikčasti, cvetlični, tu pa so še črte in geometrijski vzorci, ki jih največkrat najdete v kombinaciji z bolj minimalističnimi modeli. Težko se je upreti tudi barvni raznolikosti. Poleg brezčasne črne in bele barve vas pri Yamamay zapeljujejo še v odtenkih bugenvilije, glicinije, kakava, tropskega zelenja, svetlo modre, turkizne, koralne in oranžne.

Kolekcijo kopalk dopolnjujejo oblačila za na plažo, kjer ne manjka barvno in vzorčno usklajenih kombinezonov, oblek, topov in kratkih hlač iz izredno lahkih in zračnih materialov.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke enodelne Yamamay
59,95 €
Kopalke enodelne Yamamay
39,95 €
Kopalni nederček Yamamay
35,95 €
Kopalne hlačke Yamamay
19,95 €
Kopalni nederček Yamamay
29,95 €
Kopalni nederček Yamamay
39,95 €
Kopalne hlačke Yamamay
12,95 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Yamamay

Aktualno