Kopalna moda Calvin, do 40 % ugodneje

Kopalni program blagovne znamke Calvin Klein je eden najbolj priljubljenih med mladimi in ljubiteljicami športno urbanega minimalizma. Navdušile vas bodo dvodelne kopalke v klasičnem bikini kroju, različica, ki spominja na športni top, asimetrične izpeljave dvodelnih in enodelnih kopalk. Prepoznavni in všečni logotip inicialk CK je v tokratni kolekciji izpostavljen v obliki vzorca, medtem ko napis blagovne znamke največkrat krasi naramnice in pas kopalk. Poleg kopalk kolekcija obsega tudi danes že kultna oblačila za na plažo, od preprostih mini oblek s tankimi naramnicami do rut, ki jih lahko uporabljate kot pareo ali obleko.

Največja prednost kopalne mode Calvin Klein pa je, da lahko kopalke kombinirate tudi z vrhnjimi oblačili in z njimi začinite svoj športno urbani slog. Pomislite na kopalke CK v obliki topa v kombinaciji z belo razpeto srajco, kratkimi hlačami, kapico s ščitkom in pohodniškimi sandalami.

Poiščite svoj kos Calvin Klein na oddelku perila, v 3. nadstropju Name, do 31. avgusta tudi do – 40 % ugodneje. Ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke nederček Calvin Klein
54,90 €
Kopalne hlačke Calvin Klein
44,90 €
Kopalke enodelne Calvin Klein
99,90 €
Kopalke nederček Calvin Klein
44,90 €
Kopalne hlačke Calvin Klein
39,90 €
Obleka za plažo Calvin Klein
59,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno