Kopalna moda 2024

Od žarečih barv do trajnostnih materialov, od retro krojev do seksi bikink – kopalna moda za poletje 2024 ponuja nekaj za vsakogar. Najbolj pestra ponudba kopalk pa vas čaka nikjer drugje kot v Nami.

Živahne neonske barve: Neonske barve so letos v središču pozornosti. Živahni odtenki neonsko rožnate, oranžne, zelene in rumene prinašajo na plažo živahno vzdušje. Te barve so odlične za vse, ki želijo izstopati.

SPLETNI NAKUP

Kopalke enodelne Triumph
95,00 €
Kopalke enodelne Calvin Klein
94,90 €
Kopalke nedrček Seafolly
85,90 €
Kopalke Twinset
140,00 €

Zemeljski toni: Zemeljski toni, kot so olivno zelena, terakota, peščeno rjava in kremna, so prav tako zelo priljubljeni. Ti odtenki se lepo ujemajo z osončenim videzom kože (tudi samoporjavitvena krema bo odlična izbira).

Kopalke enodelne Ysabel Mora
63,90 €
Kopalke nedrček Etam
32,90 €
Kopalne hlačke Etam
25,90 €
Kopalne hlačke Benetton
25,95 €
Kopalke nedrček Gisela
25,95 €

Pastelne barve: Mehki pastelni odtenki so vedno dobrodošla izbira za vse, ki jim je ljub mladosten in romantičen videz. Svetlo modra, lila, rožnata in mentolovo zelena bodo poskrbele za subtilen in živahen slog.

Kopalke nedrček Yamamay
35,95 €
Kopalne hlačke Yamamay
15,95 €
Kopalke nedrček Benetton
29,95 €
Kopalne hlačke Benetton
19,95 €
Kopalke nedrček Twinset
70,00 €

SPLETNI NAKUP

Klasična črna in bela: Črna in bela sta večni klasiki, ki nikoli ne gresta iz mode. Letos se vračata v prefinjenih in retro krojih, ki poudarjajo eleganco in preprostost.

Kopalke nedrček Ory
98,90 €
Kopalne hlačke Ory
43,90 €
Kopalke enodelne Lisca
69,90 €
Kopalke enodelne Yamamay
69,95 €
Kopalke enodelne Triumph
90,00 €

Trajnost je v ospredju tudi pri kopalni modi. Reciklirana najlon in poliester sta priljubljena izbira za izdelavo kopalk, zato se številne blagovne znamke odločajo za te okolju prijazne materiale. Če so kopalke izdelane iz tovrstnih materialov, bo to na etiketi največkrat označeno. Ne prezrite pa niti hitro sušečih materialov, saj so zelo praktični. Še zlasti so pri aktivnih plavalcih in športnikih.

Asimetrični kroji: Asimetrični izrezi, enoramenski dizajni in nepravilne linije so v trendu. Če želite začiniti svoj kopalni slog s ščepcem avantgarde, razmislite prav o teh modelih kopalk.

Kopalke nedrček Yamamay
29,95 €
Kopalke nedrček Etam
36,90 €

Potiski in vzorci: Od tropskih in cvetličnih vzorcev do geometrijskih oblik in abstraktnih motivov. Kombiniranje kopalk, pri katerih modrček ali hlačke krasi vzorec, z enobarvnimi hlačkami ali modrčkom, je letos zelo modno.

Kopalke nedrček Esprit
45,99 €
Kopalke nedrček Etam
36,90 €
Kopalke nedrček Gisela
29,95 €
Kopalne hlačke Palmers
49,99 €
Kopalne hlačke Yamamay
19,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ory
Lektorirala: Mojca Zemljak

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno