Kopalke po vaši meri

Pravilno izbrani kroji, vzorci in materiali kopalk lahko poudarijo prednosti naše postave ter nam vlijejo pravo mero samozavesti, ko se sprehodimo mimo prisotnih na plaži ali ob bazenu.

SPLETNI NAKUP

1. POSTAVA PEŠČENE URE
Vaša prednost je ozek pas, ki ga lahko dodatno poudarite s srednje visokimi kopalnimi hlačkami ali bikini hlačkami. Prav tako vam pristaja večina zgornjih delov, od podloženih modrčkov do bikini trikotnikov. Priporočamo le, da ima modrček klasične naramnice in se ne zavezuje okoli vratu, saj boste tako optično zožili zgornji del in odvrnili pozornost s pasu.

Kopalke nederček Triumph
60,00 €
Kopalne hlačke Triumph
38,00 €
Kopalke nederček Yamamay
29,95 €
Kopalne hlačke Yamamay
14,95 €
Kopalke enodelne Calvin Klein
149,90 €
Kopalke dvodelne Emporio Armani
131,90 €

2. POSTAVA V OBLIKI JABOLKA
Vaša prednost so ožji boki in vitke noge, saj je večji del ‘teže’ v zgornji polovici telesa, na predelu trebuščka. Izberite klasične enodelne kopalke z normalno visokim izrezom hlačk. Če imate manjše prsi, priporočamo enodelne kopalke z ravnim izrezom, medtem ko večje prsi potrebujejo dodatno podporo v obliki vidnih ali nevidnih (všitih) košaric. Zadnjim se tudi lepše poda V-izrez na enodelnih kopalkah. Če se odločite za dvodelne kopalke, izberite hlačke z visokim pasom, ki bodo ustvarile iluzijo daljših nog.

Kopalke enodelne Yamamay
69,95 €
Kopalne hlačke Seafolly
76,90 €
Kopalke enodelne Calvin Klein
129,90 €
Kopalne hlačke Etam
21,90 €
Kopalke nedrček Etam
39,90 €

3. POSTAVA V OBLIKI HRUŠKE
Vaša prednost je ožji in bolj gracilno grajen zgornji del postave. Da bi ustvarili ravnovesje med zgornjim in spodnjim delom telesa, priporočamo dvodelne ali enodelne kopalke, pri čemer naj bo spodnji del v temnejših barvnih odtenkih. Zgornji del kopalk lahko krasijo detajli volančkov ali cvetja, medtem ko morajo biti hlačke dovolj udobne, da se ne zarežejo v kožo.

Kopalke nederček Seafolly
80,90 €
Kopalne hlačke Seafolly
76,90 €
Kopalke enodelne Triumph
95,00 €
Kopalne hlačke Lisca
26,90 €
Kopalke nederček Lisca
39,90 €

4. POSTAVA RAVNE LINIJE
Vaša prednost je športno oblikovano telo. Predel bokov in prsi poudarite s kopalkami z volančki, tridimenzionalnim materialom, našitimi cvetovi, dodatnimi trakovi in vpadljivimi drobnimi vzorci. Prav tako vam pristajajo vsi tipi asimetrično oblikovanih kopalk. Ker se kopalke med uporabo razširijo, priporočamo, da raje izberete malce manjše kot model, ki vam je že pri pomerjanju bolj ohlapen.

Kopalke nederček Etam
39,90 €
Kopalne hlačke Etam
18,90 €
Kopalke enodelne Benetton
49,95 €
Kopalke enodelne Seafolly
142,90 €
Kopalke nederček Benetton
29,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno