MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

5 največjih trendov kopalk, ki se podajo vsaki postavi

Se za prvomajske počitnice odpravljate v toplice ali tropske kraje? Potem obiščite Namin oddelek perila, kjer vas pričakuje resnično najboljša ponudba kopalne mode v Ljubljani. Da boste lažje izbrali kopalke, v katerih se boste počutili samozavestno, udobno in modno, smo za vas pripravili kratek pregled modnih tem, ki so navdihnile oblikovalce pri oblikovanju kopalne mode za pomlad in poletje 2023, znotraj katerih boste našli modele, ki se podajo različnim tipom postav. In, ne pozabite, modni trendi so pomembni, vendar je pomembneje, da izberete kopalke, ki ustrezajo vašemu osebnemu in življenjskemu slogu.

• Mornarska tema

Med barvami prevladujejo različice v temno modri, rdeči, črni in beli, medtem ko je edini pravi mornarski vzorec, vzorec črt, dobrodošel v vseh izpeljankah, tudi tisti bolj abstraktni.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke Schiesser
89,95 €
Kopalke enodelne Emporio Armani
141,90 €
Kopalke enodelne Lisca
67,90 €
Kopalke enodelne Tommy Hilfiger
99,90 €
Kopalke enodelne Triumph
95,00 €
  • Tropski motivi

Eksotična favna in flora bosta poskrbeli, da v svojo kopalno modo vpeljete tudi tiste najbolj drzne barvne odtenke. Od fuksija rožnate do lila, rumene, travnato zelene ter oranžne in nebeško modre.

Kopalke enodelne Lisca
47,90 €
Kopalke nederček Skiny
37,99 €
Kopalke enodelne Seafolly
152,90 €
Kopalke nederček Lisca
39,90 €

SPLETNI NAKUP

  • Zapeljivi izrezi

Enodelne kopalke se tokrat ponašajo z drznimi in tistimi malo manj drznimi izrezi. Slednji se v kroj kopalk vključujejo zelo subtilno, lahko tudi kot igra s prosojnimi ali malo manj prosojnimi materiali.

Kopalke enodelne Etam
54,90 €
Kopalke enodelne Lisca
79,90 €
Kopalke enodelne Lisca
79,90 €
Kopalke enodelne Lisca
57,90 €
  • Športna tema

Seveda vam v njih ni treba preplavati nekaj dolžin v olimpijskem bazenu. Športne kopalke so tokrat svoj navdih našle v  kopalkah reševalcev iz vode, kar pomeni, da jih lahko izbirate v najbolj živahnih barvnih odtenkih.

Kopalke enodelne Karl Lagerfeld
139,00 €
Kopalke dvodelne Schiesser
89,95 €
Kopalke nederček Karl Lagerfeld
84,00 €
Kopalke nederček Skiny
37,99 €
Kopalne hlačke Skiny
34,99 €
  • Retro kopalne hlačke z visokim pasom

Medem ko smo pasove na hlačah znižali, jih na kopalkah znova višamo vse do retro višine kopalk iz obdobja 50. let prejšnjega stoletja.

Kopalne hlačke Calvin Klein
74,90 €
Kopalne hlačke Seafolly
76,90 €
Kopalne hlačke Lisca
29,90 €
Kopalne hlačke Etam
21,90 €
Kopalne hlačke Esprit
29,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Schiesser

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno