Komet: Narejeno s srcem v Sloveniji

Blagovna znamka Komet, ki jo v Nami najdete na oddelku perila, v svojih kolekcijah ponuja perilo, kopalke, spalni program in oblačila za prosti čas, ki so zasnovana in izdelana v Metliki. To je danes prava redkost, še zlasti ker se lahko pohvalijo, da v proizvodnji uporabljajo samo visokokakovostne tkanine in materiale, ki jih spremljajo različni industrijski standardi in certifikati.

V njihovi najnovejši poletni kolekciji boste poleg kopalk in perila, ki s svojimi osnovnimi kroji skrbijo, da se prilegajo različnim ženskim postavam, našli tudi lahkotne poletne obleke, ki jih lahko nosite tako za na plažo kot na potepanju po mestu. Igriva obleka s pikami v retro italijanskem vzdušju ali dolga padajoča obleka, ki spominja na tuniko, sta izdelani iz bombaža in kot nalašč za visoke poletne temperature. Obleka za na plažo, ki se poda h kopalkam različnih barv in vzorcev, pa odlikujeta izjemno enostavna nošnja in večnamenska uporaba. Obleko lahko nosimo kot obleko ali kot krilo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Kopalke enodelne Komet
62,90 €
Body Komet
31,50 €
Nedrček Komet
25,90 €
Spodnje hlače Komet
10,30 €
Spodnje hlače Komet
16,40 €
Nedrček Komet
37,70 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Komet
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno