Kolekcija Armani Exchange v Nami

Armani Exchange je mladostna linija, ki jo je leta 1991 ustanovil Giorgio Armani, da bi obogatil dediščino blagovne znamke Armani in jo ljubiteljem mladostnega urbanega sloga ponudil tudi po bolj dostopnih cenah. Blagovna znamka Armani Exchange je navdihnjena s kulturo uličnega šika in plesno glasbo. V njenih modernih in drznih kosih se zrcali sodoben dizajn in elegantni detajli, medtem ko je logotip blagovne znamke med modnimi poznavalci že dosegel status kultnega logotipa. Ta se pojavlja tako na oblačilih kot tudi modnih dodatkih.

Žensko poletno kolekcijo zaznamujejo pragmatično oblikovanje in trajnostni materiali. V izbrani rdeči, črni, beli in sinje modri barvi vključuje izbor bistvenih kosov: majice s kratkimi rokavi ter puloverje iz organskega bombaža, parke, krila s plisejem, suknjiče, trenirka hlače, čepice s šiltom in minimalistično oblikovane superge. Kolekcija je oblikovana po načelu preprostega kombiniranja, kar pomeni, da je oblačila in modne dodatke ob vsaki priložnosti moč kombinirati od glave do peta.

Vabljeni, da kolekcijo Armani Exchange spoznate in pomerite na oddelku ženske mode v 1. nadstropju ter v pritličju na oddelku modnih dodatkov.


Naslovna fotografija: Armani Exchange
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno