MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Kolekcija Armani Exchange v Nami

Armani Exchange je mladostna linija, ki jo je leta 1991 ustanovil Giorgio Armani, da bi obogatil dediščino blagovne znamke Armani in jo ljubiteljem mladostnega urbanega sloga ponudil tudi po bolj dostopnih cenah. Blagovna znamka Armani Exchange je navdihnjena s kulturo uličnega šika in plesno glasbo. V njenih modernih in drznih kosih se zrcali sodoben dizajn in  elegantni detajli, medtem ko je logotip blagovne znamke med modnimi poznavalci že dosegel status kultnega logotipa. Ta se pojavlja tako na oblačilih kot tudi modnih dodatkih.

Moška poletna kolekcija Armani Exchange je usmerjena v sistem oblačil, ki so preprosta za uporabo in kombiniranje. Rezultat je jedrnat izbor črno-belih kosov od majic s kratkimi rokavi, puloverji s kapucami iz organskega bombaža, vetrovk, park, chino hlač, kratkih hlač in volnenenih blazerjev ter belih superge in najlonskih nahrbtnikov, s katerimi boste brez težav oblikovali danes tako zaželen individualen mladostni ulični slog. Oblačila in modne dodatke je zaradi kontrastnih in hkrati ujemajočih tekstur materialov ter dopolnilne barvne sheme mogoče poljubno in zelo enostavno kombinirati.

Vabljeni, da kolekcijo Armani Exchange spoznate in pomerite na oddelku moške mode v 1. nadstropju ter v pritličju na oddelku modnih dodatkov.


Naslovna fotografija: Armani Exchange
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno