Kolagen za večjo gladkost kože

Kolagen je glavna beljakovina v vezivnem tkivu človeka. V koži ga lahko pojasnimo kot močno mrežo vlaken, ki koži dajejo strukturo, zagotavljajo čvrstost in elastičnost.

Kolagen je protein, ki nedvomno prispeva k večji gladkosti kože, a ker se tvorba tega kmalu po 30. letu zmanjša, vezivno tkivo oslabi, koža izgubi volumen in posledično se poglobijo gube. Danes so izdelki, ki pomagajo nadomeščati izgubljeni kolagen, zelo priljubljeni, tako tisti, ki jih uživate v obliki prehranskih dodatkov kot tisti v kozmetičnih izdelkih.

In čeprav so molekule kolagena, ki se  uporablja v vlažilnih kolagenskih kremah ali izdelkih proti gubam, prevelike, da bi lahko prodrle v spodnje plasti kože, kolagen v kozmetičnih izdelkih deluje kot odlično vlažilno sredstvo, ki lahko izboljša videz površinskih gubic in elastičnost kože. Poleg tega so izdelkom s kolagenom dodane številne druge sestavine, ki pomagajo obnoviti vezivno tkivo, med drugim peptidi, hialuronska kislina in vitamin C.

Linija 2 x collagen korejske blagovne znamke Tony Moly poleg hidroliranega kolagena, ki pomaga izboljšati videz čvrstosti kože, vsebuje še hialuronsko kislino, peptidne komplekse, vitamin C ter skvalen za vlago in sijaj.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Tony Moly

Krema za obraz 2 x collagen Tony Moly
55,90 €
Krema za nego oči 2 x collagen Tony Moly
49,90 €
Losjon za obraz 2 x collagen Tony Moly
49,90 €
Serum za obraz 2 x collagen Tony Moly
52,90 €
Čistilni tonik 2 x collagen booster Tony Moly
52,90 €

Aktualno