Koktajl obleka je prava izbira za svečane dogodke

Kaj obleči, ko nas povabijo na valeto, maturantski ples ali poroko? Čeprav gre za povsem različne dogodke, je odgovor na vprašanje povsem preprost: koktajl obleko. Gre za obleko, ki se od običajne poletne obleke razlikuje predvsem po bolj svečanem, luksuznem materialu in elegantnem kroju.

Med najbolj priljubljene barve koktajl obleke spadajo črna, modra, bež (še zlasti če jo krasijo zlati ali srebrni detajli), zlata, srebrna, rdeča, vijoličasta, zelena in bela. Če se odpravljate na poroko, bela barva ni primerna, saj pripada nevesti. Koktajl obleko lahko krasijo tudi različni vzorci, med najpriljubljenejše spadajo cvetlični motivi. Pri izbiri materialov se osredotočite na svileni šifon, čipke, plise, til, brokat ali imitacije prestižnih materialov, narejene iz zelo kakovostnega poliestra (ta omogoča, da se material manj mečka in ostane v svoji obliki tudi po pranju).

Koktajl obleka ne sega do tal, lahko pa je ob upoštevanju zgornjih priporočil kratke mini dolžine. Slednjo priporočamo predvsem za dogodke, kot sta valeta in maturantski ples, kjer je mladostni slog še zlasti zaželen. Zraven obujte salonarje ali sandale s peto stileto, dodajte manjšo torbico in nakit, ki je skladen z izbiro obleke. Bolj je obleka ‘običajna’, bolj razkošen nakit si lahko omislite.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Ted Baker
295,00 €
Profimedia
Obleka Esprit Collection
119,99 €
Obleka Joseph Ribkoff
304,00 €
Obleka Comma
139,99 €
Profimedia
Obleka Joseph Ribkoff
278,00 €
Bolero Esprit Collection
39,99 €

_

Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno