SEZONSKI POPUSTI: Poletna kapsulna kolekcija znamke Kocca, 50% ugodneje

Italijanska blagovna znamka Kocca vas bo v pomladni modni sezoni navdušila s prefinjeno in sofisticirano kolekcijo ter ekskluzivno kapsulno kolekcijo 100 % Made in Italy.

Kolekcija za pomlad in poletje 2024 je svoj navdih našla v svetu sodobne ženske, ki živi dinamičen, razgiban in aktiven življenjski slog. Prav zaradi slednjega kolekcija obravnava različne modne teme, vse od dnevnih oblačil do oblačil za večerne poletne zabave. Njihova skupna točka so trendna oblačila, izdelana iz novih, sodobnih tkanin s poudarkom na izbranih barvnih harmonijah. Hladnim, klasičnim in elegantnim barvam, kot je biserno siva, so namenili nežne potiske in bleščice, svili in lureksu v svetlih barvnih tonih pa optično belo in metino zeleno barvo. Zemeljski odtenki so rezervirani za dnevna oblačila, kot so maksi obleke z izrazitejšimi potiski, lanene kratke hlače, plisirani kompleti in parke.
Kapsulna kolekcija Made in Italy slavi ljubezen do italijanske tekstilne odličnosti.

Opredeljujejo jo oblačila, ki so v celoti izdelana v Italiji, sveže in zračne tkanine, kot so lan, viskoza in bombaž, ter nevtralna barvna tona slonovine in mleka, ki se srečata z mandljevo rjavo in medom. V kolekciji 100 % Made in Italy boste našli vse najpomembnejše modne kose sezone, med drugim mini obleke z nežnim vezenjem rož, elegantne padajoče kombinezone v safari slogu, srajčne obleke, blazerje in maksi obleke.

SPLETNI NAKUP

POZOR: Sezonski popusti v Nami so v polnem teku! Z -50 % popustom boste vašo priljubljeno znamko lahko nakupovali vse do 31. 8. 2024. Pohitite in ujemite modne kose po najboljših cenah.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Kocca
214,00 €
Pleten pulover Kocca
104,00 €
Blejzer Kocca
254,00 €
Dolge hlače Kocca
162,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Kocca
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno