Ko se želite obleči modno in mladostno sproščeno

Končno smo na pragu lepega vremena, ki nas bo olajšalo za težka oblačila, ki jih nosimo zadnjih nekaj mesecev. Željo po sproščeni, zračni, fluidni in modni silhueti nam bo izpolnila nova pomladno- poletna kolekcija blagovne znamke Twinset U&B Travel.

V ospredju so ženstvene obleke in krila iz pliseja v zamolklih zelenih odtenkih in spranih barvah sončnega zahoda, ki so nam všeč tudi zaradi plapolajočega gibanja materiala, ki med hojo še poudarja danes zelo trendno plesno modno vzdušje.

Navdušujejo nas tudi dvodelni kompleti suknjičev in hlač. Zračni materiali, ki spominjajo na saten, lepo dopolnjujejo zgodbo o fluidni sproščeni silhueti, ki je – še zlasti če se odločite za kratke hlače, dobrodošla popestritev vaše formalne dnevne garderobe ob poletni pripeki.

Če vam je bližji casual športni slog pri Twinset U&B Travel ne spreglejte jogging hlač in športnih suknjičev z zadrgo, ki jih poleti lahko nosite tudi samo s krajšimi topi. Če zraven obujete sandale z visoko peto, se tako oblečeni lahko odpravite tudi na večerno zabavo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Twinset U&B Travel
218,00 €
Jakna Twinset U&B Travel
176,00 €
Športne hlače Twinset U&B Travel
117,00 €
Majica kratek rokav Twinset U&B Travel
82,00 €
Pajac Twinset U&B Travel
198,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Twinset U&B Travel
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno