Ko po poletju zadiši moški

Tako kot ženska naj bi tudi moški imel na svoji kozmetični polički vsaj tri dišave, ki se razlikujejo glede na letni čas in priložnost. Poletna dišava, zimska in seveda tista za posebne priložnosti. Ker je poletje čas visokih temperatur, ki nas nemalokrat oblijejo z znojem, si velja pri nanašanju poletne dišave zapomniti, da se ta vedno zmeša z naravnim vonjem telesa, zato parfumov ne uporabljajte za prekrivanje vonja potu, saj se ne bo razvila, kot bi se morala, temveč boste dosegli celo nasproten učinek. Dišavo raje nanesite na zapestje, pregib kolena ali vrat. Danes moške poletne dišave niso monotone in ne spominjajo zgolj na dobro staro kolonjsko vodico. Tipične moške note so začinjene s cvetjem, začimbami, zelenjem in citrusi. So subtilne, spolno nevtralne in tudi zelo moške. In ker poletja še zdaleč ni konec, vam svetujemo, da obiščete Namin oddelek za kozmetiko, na zapestje roke z razdalje 20 centimetrov popršite izbrano dišavo (ne drgnite roke ob roko) in z njo uživajte v preostanku poletja. Poleg klasičnih dišavnih blagovnih znamk, ki jih v Nami nikakor ne manjka, ne spreglejte kultne (nišne) blagovne znamke Eight & Bob, Jo Malone in Atelier Rebul. To so naši namigi.

Danes vam na dišavnem meniju serviramo.

Dolce & Gabbana, Light Blue Forever

Dragoceni les in limone v kombinaciji s sadnimi notami grenivke in bergamotke ustvarjajo edinstveno kombinacijo intenzivnosti in lahkotnosti. Z neustavljivim odmevom zemeljskega vetiverja in čutnega pačulija se kompozicija zaključi elegantno.

Tom Ford, Costa Azzura

Dišava za moške in ženske je lesno aromatična dišava, v kateri brin, mirta, sivka, limona, mandarina in pelin lepo dopolnjujejo njeno srce, ki ga sestavljajo morske alge, agar, mošusni hibiskus, semena zelene in kardamom.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Profimedia

Parfumska voda Champs de Provence, Eight & Bob.
150 €
Parfum Black Peper, Atelier Rebul.
35,00 €

Aktualno