MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Ključni modni jesenski kosi

Jesen se je končno prikradla v naše kraje, in da boste nanjo popolnoma pripravljene, z vami delim, kateri oblačilni kosi so ključni za dober modni začetek sezone. Še več, to so kosi, ki jih boste z nekaj nadgradnje odlično kombinirale tudi v zimskih mesecih.

PREVELIK SUKNJIČ

Za lahkoten trendni videz kombinirajte prevelik suknjič s črnimi usnjenimi hlačami in športnimi copatami. Pozimi čez oblecite daljšo bundo, na glavo pa si poveznite volneno kapo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Blejzer Kocca
192,00 €
Blejzer Esprit Collection
139,99 €
Blejzer S.Oliver Black Label
149,99 €

JESENSKI PLAŠČ

Težko si predstavljamo jesen brez površnika (tanjšega plašča). Neverjetno enostavno jih je od dneva do večera kombinirati s skoraj vsem, kar imamo v omari. Pod površnik oblecite tanjšo prešito prehodno jakno – tako ta postane idealna rešitev, tudi ko je zunaj zelo hladno.

Profimedia
Plašč Sisley
199,00 €
Plašč Ted Baker
360,00 €
Plašč Comma
199,99 €

KRAJŠA JOPICA

Za popoln jesenski videz jo združite z belimi kavbojkami in črnimi mokasini. V hladnejšem delu leta pa pod njo oblecite puli, ki ni nujno črn – tako kot jopica.

Profimedia
Jopica Benetton
79,95 €
Jopica Fracomina
107,90 €
Jopica Benetton
49,95 €

ELEGANTNA TORBICA

Eden od načinov, kako preprosta oblačila narediti neverjetno elegantna, je, da jim dodate elegantno torbico, ki prevzame vlogo ‘glavne igralke’. Oblika lune je še vedno zmagovalna.

Profimedia
Majhna torba Guess
140,00 €
Srednja torba MariaCeline
64,50 €
Srednja torba Tosca Blu
176,50 €

GLEŽNJARJI

To je popoln par za prehodno jesensko vreme in prihajajoče zimske mesece. Kombinirate jih lahko z vsem, kar diši po priljubljenem uličnem slogu.

Profimedia
Gležnarji Copenhagen Studio
239,00 €
Gležnarji Copenhagen Shoes
153,50 €
Gležnarji Copenhagen Shoes
136,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno