Klasični telovnik se vrača v modo!

Poletje je čas za počitnice, sonce, morje in seveda tudi modno izražanje. Poletni modni trendi vsako leto ponujajo sveže ideje in inovativne kombinacije, s katerimi lahko izrazimo svojo osebnost in sledimo najnovejšim smernicam.

V zadnjih letih je telovnik zaživel novo življenje in postal prava modna ikona. S svojim edinstvenim dizajnom in praktičnostjo je pridobil veliko priljubljenost med ljudmi vseh starosti. Je moderen pristop h klasični poslovni obleki in v svoje modne kombinacije ga vključujejo prav vse modne navdušenke. Ne samo, da poudari silhueto, ampak vsakemu stajlingu doda svežino. Nosi se kot preprost eleganten top, ki ni preveč izrezan in je brez rokavov.

SPLETNI NAKUP

Kombinirate ga lahko na ogromno načinov, in prav zato je tako zaželen. Stilirate ga lahko s suknjičem ali brez, na dolge hlače, kratke hlače, kavbojke, krilo, … Kombinacij je res nešteto.

Pri izbiri telovnika za poletje bodite le pozorni na lahke in zračne materiale, ki omogočajo udobje in dihanje kože. Kar pa je pri telovniku najboljše je to, da ga lahko najdemo v zelo različnih krojih in barvah, zato ga lahko brez težav vpeljemo v svoj modni slog. Zdaj pa hitro posodobite svojo poletno garderobo in uživajte v sončnih dneh!

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Telovnik s.Oliver
59,99 €
Telovnik Luisa Spagnoli
416,00 €
Telovnik Esprit Casual
89,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Nike Koležnik
Lektorirala: Nika Papež

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno