Kitana

Kitana je italijanska blagovna znamka hitre mode s sodobnim in elegantnim slogom za ženske, ki nosijo velikosti od 40 do 52 in samozavestno sprejemajo svoje obline.

Kitana verjame, da pristna lepota žensk pride najbolj do izraza pri tistih, ki se ne bojijo svojih oblin in svoje polne, cvetoče ženskosti. Predstavlja kolekcijo primerno za dnevne opravke sodobne ženske: od sproščenega ali poslovno obarvanega jutra, do nepričakovanega in zabavnega večera.

Trendi, udobna in enostavna oblačila so zasnovana tako, da poudarijo ženstvenost in lepoto oblin, s posebnim poudarkom na izbiri tkanin in modnih podrobnosti.

Kitana je zasnovana za žensko, ki sledi trendom in ceni kakovost oblačil, ki jih nosi.

V preteklosti se ženske z oblinami niso posebej izpostavljale znotraj industrijskih standardov in predolgo so se morale zadovoljiti s tem, kar so našle in ne s tistim, kar so res želele nositi. To je bila edinstvena priložnost za Kitano, da razširi svojo ponudbo tudi za potrebe teh žensk, ki so iskale svoje mesto v modnem svetu, ki bi jih predstavljal in kateremu bi se čutile pripadne.

Kupke blagovne znamke Kitana so:

✓ stare 25 – 50 let

✓ študentke, zaposlene, prijateljice, matere ...

✓ dinamične, strastne, entuziastične ...

✓ sledijo trendom, želijo biti elegantne, kul ...

Kolekcijo Kitana najdete na oddelku ženske mode v 1. nadstropju ljubljanske Name.