Kdaj poseči po osnovnem, bazičnem spodnjem perilu

Glavni nalogi osnovnega spodnjega perila sta njegova funkcionalnost in udobnost. Udobno spodnje perilo je s svojim krojem in materialom prilagojeno vsem ženskim postavam. Najpogosteje je izdelano iz naravnih in trajnostnih materialov, med drugim iz organskega bombaža in materiala TENCEL™. Osnovno, bazično perilo je zelo diskretno, ne vsebuje detajlov iz čipk, vezenin, pogosto ima nevidne robove (brezšivno perilo) in je kot tako idealno za priložnosti, ko želite, da se pod vašimi oblačili, npr. pod oprijetim puloverjem, belo bluzo, oprijetim krilom ali malo črno obleko, perila ne zazna. Najbolj zaželeni barvi osnovnega spodnjega perila sta kožna in črna barva, še zlasti če so vaša vrhnja oblačila delno prosojna. Kroji so klasični, saj je njihova glavna naloga telesu nuditi udobje in normalno aktivnost. Prav zaradi te lastnosti številne ženske bazično spodnje perilo z veseljem oblečejo tudi za prosti čas, saj jih ta ne veže in na telesu deluje lahkotno, kot ga ne bi bilo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Skiny
42,99 €
Nedrček Triumph
45,00 €
Nedrček Triumph
65,00 €
Nedrček Etam
25,99 €
Spodnje hlače Skiny
22,99 €
Spodnje hlače Triumph
17,00 €
Spodnje hlače Benetton
12,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Jockey
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno