Katere modne dodatke je pametno kupiti na sezonskih popustih?

Pripravite se, seznam modnih dodatkov, ki jih je pametno kupiti na razprodajah, bo zelo dolg. Mogoče bi bilo še najbolje, če bi rekla, da je to vse, kar pritegne vašo pozornost.

Ko je govora o modnih torbicah, te v resnici niso sezonsko omejene, kot je na primer plašč, ki ga poleti seveda ne morete nositi. Nakupovalna torba v videzu usnja bo aktualna tudi čez šest mesecev, enako velja za manjše torbice z ročaji ali torbice, ki jih nosite čez ramena. Tudi barvni razpon se iz zimske sezone velikokrat prenese v pomlad in celo poletje. Bela, nežno rožnata, modra in črna barva torbic, nihče ne bo vedel, da ste jih kupili na zimskih razprodajah za polovično ceno (nekateri modeli so v Nami znižani za celo 50 %).

Pri obutvi na razprodajah posegajte po klasičnih škornjih, topli obutvi, kot so podloženi gležnjarji, in supergah (naj vam namignem, spomladi bomo znova priča vrnitvi retro modelom, kot smo jih bili navajeni v 90. letih prejšnjega stoletja). Med najbolj aktualno obutev nove sezone se znova vpisujejo balerinke, ki dejansko spominjajo na baletne čevlje, ter zaprte sandale v slogu Mary Jane. Če vam uspe na razprodajah najti te različice obutve, ste nedvomno že opravili zmagovalni nakup za pomlad 2023.

Na razprodajah ne spreglejte niti klobučkov, kap in šalov, ki so sestavni del vsakoletne zimske garderobe. In če lahko verjamemo vremenski napovedi, nas prava zima šele čaka.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Torbica Love Moschino
213,15 €
Torbica Guess
115 €
Torba Karl Lagerfeld
278 €
Torbica Baghy
139,50 €
Superge G-Star
139,95 €
Gležnjarji Inuikii
295 €
Škornji Cloud9
199,50 €
Salonarji Lodi Love
135 €
Balerinke Luz da Lua
124,50 €
Šal MariaCeline
29,95 €
Kapa MariaCeline
34,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno