MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Katera je prava šminka za vaš tip kože?

Rdeče ustnice so klasika vseh časov. Toda resnica je, da svetlo rdeča ni prava barva za vsako žensko. Najbolje je, da poiščete barve, ki dopolnjujejo vaš ten kože. Naj gre za nude, naravno bleščeče, zapeljivo rdeče ali temno jagodičeve odtenke– ustvarite svoj, individualen videz s široko paleto šmink in sijajov za ustnice ArtDeco.

Kaj veste o svojem podtonu kože? Če imajo žile na zapestju zelenkast podton, to pomeni, da imate topel ten kože. Če so vaše žile modre ali rahlo vijolične, potem imate hladen ten kože.

Toda šminka se ne mora ujemati le s tenom vaše kože, temveč mora ustrezati tudi vašim oblačilom in priložnosti. Za običajen dan v službi si privoščite nežen videz ustnic. Zvečer uporabite svetle in drzne barve. Temna šminka v kombinaciji z zadimljenimi očmi ima lahko zelo dramatičen učinek.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Šminka ArtDeco
11,95 €
Šminka ArtDeco
9,95 €
Šminka ArtDeco
13,95 €
Šminka ArtDeco
12,50 €
Balm Lip Base ArtDeco
13,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: ArtDeco

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno