Katera je prava šminka za vaš tip kože?

Rdeče ustnice so klasika vseh časov. Toda resnica je, da svetlo rdeča ni prava barva za vsako žensko. Najbolje je, da poiščete barve, ki dopolnjujejo vaš ten kože. Naj gre za nude, naravno bleščeče, zapeljivo rdeče ali temno jagodičeve odtenke– ustvarite svoj, individualen videz s široko paleto šmink in sijajev za ustnice ArtDeco.

Kaj veste o svojem podtonu kože? Če imajo žile na zapestju zelenkast ten, to pomeni, da imate topel ten kože. Če so vaše žile modre ali rahlo vijolične, potem imate hladen ten kože.

Toda šminka se ne mora ujemati le s tenom vaše kože, temveč mora ustrezati tudi vašim oblačilom in priložnosti. Za običajen dan v službi si privoščite nežen videz ustnic. Zvečer uporabite svetle in drzne barve. Temna šminka v kombinaciji z zadimljenimi očmi ima lahko zelo dramatičen učinek.

SPLETNI NAKUP

Kako izbrati pravo šminko ArtDeco za vaš ten kože?

Šminke za tople tone kože
Ženske s toplimi toni kože imajo kožo olivno ali rahlo rumene barve. Rdeče in oranžne šminke izgledajo čudovito na ženskah s tem tonom kože. Odtenki zlate ali bakra odlično izgledajo tudi na ženskah s toplo kožo. Nasvet za temnejše tone kože: temnejša kot je koža, svetlejša je šminka! Izberite svetlo roza ali rdečo barvo iz linije šmink ArtDeco.

Šminke za hladne tone kože
Vijolični in jagodičasti odtenki so najbolj primerni za ženske s hladnimi toni kože. Rjavi in nude odtenki ustvarjajo bolj naraven videz. In temna šminka je kot nalašč za eleganten večer.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Šminka ArtDeco
12,95 €
Šminka ArtDeco
13,95 €
Šminka ArtDeco
12,95 €
Sijaj za ustnice ArtDeco
13,95 €
Šminka ArtDeco
13,95 €


Naslovna fotografija: ArtDeco

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno