Kate Middelton obožuje enobarvne barvne obleke

Koliko malih črnih oblek že imate v omari? Te so res vsestranske in brez roka trajanja, a nič drugače ni z enobarvnimi oblekami v živih barvnih odtenkih. Ognjeno rdeča, smaragdno zelena, sinje modra, aktualno lila, toplo oranžna … Da je res tako, so z modnimi smernicami za jesen in zimo napovedali modni oblikovalci, ki enobarvnim barvnim oblekam (predvsem rdeči, zeleni in lila) napovedujejo bleščečo prihodnost, in kraljica enobarvnih oblek, Kate Middelton. Ta enobarvne obleke v živahnih barvnih odtenkih zelo pogosto vključi tudi v garderobo formalnega značaja, kar dokazuje, da se nam barv ni treba bati niti takrat, ko je treba upoštevati bonton oblačenja.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Ted Baker
195,00 €
Obleka Rinascimento
150,00 €
Obleka Comma
139,99 €
Obleka S.Oliver
79,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno