Karl Lagerfeld, modni vplivneži ga obožujejo

Modna ikona Karl Lagerfeld je bil eden najbolj slavnih oblikovalcev 21. stoletja. Bil je znan po inovativnem oblikovalskem pristopu in modni viziji, ki je uravnotežila ter na kreativen način združila klasičen in sodoben modni slog. “Oblikujem, kot da diham,” je oblikovalec dejal o svojem umetniškem procesu.

Blagovna znamka Karl Lagerfeld danes ponuja najboljše iz Karlovega sveta: njegovo skrivnostno osebnost in ostro duhovitost. Gotovo med vami ni osebe, ki danes ne pozna ilustrirane ikone oblikovalca in njegova mačka, ki se pojavljata tako na oblačilih kot tudi na modnih dodatkih te trendne urbane blagovne znamke. Tudi v kolekciji za pomlad in poletje poglavitno vlogo igrata prav logotip in ikona oblikovalca, ki v drznih barvnih kontrastnih kombinacijah nagovarjata tako ženske kot moške. Blagovna znamka Karl Lagerfeld že dlje časa velja za eno najbolj priljubljenih blagovnih znamk med modnimi vplivnicami, ki jih ni strah kombinacij različnih stilov in navdih za svoj edinstven slog črpajo na ulicah največjih modnih metropol.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Karl Lagerfeld
101,00 €
Pulover Karl Lagerfeld
175,00 €
Pulover Karl Lagerfeld
194,00 €
Majica kratek rokav Karl Lagerfeld
89,00 €
Kapa Karl Lagerfeld
70,00 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
89,00 €
Natikači Karl Lagerfeld
89,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Karl Lagerfeld

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno