Kape in šali znamke Barts iz Amsterdama

Kape, šali in drugi naglavni modni dodatki blagovne znamke Barts so zasnovani v Amsterdamu. Njihovi oblikovalci se po skoraj 30 letih obstajanja blagovne znamke vsakič znova navdušujejo nad tem, kar počnejo: ustvarjajo dodatke, ki vas grejejo pozimi. Pri oblikovanju kolekcij jih vodijo določene vrednote in prepričanja: od opazovanja trendov do skiciranja prvih osnutkov, od ročnega pletenja do sodobnih tehnologij. Njihova tradicionalna izdelava v kombinaciji z inovativnostjo je DNK vseh njihovih kolekcij. To so pravi dodatki urbanega mestnega videza. V njih vam bo toplo in videti boste kul veter, dež in sneg bodo kar naenkrat odlična priložnost, da se odpravite ven in pokažete svoj stil.

Modne dodatke blagovne znamke Barts je mogoče kupiti na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name in tudi na spletu.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Barts

Kapa Barts.
39,99 €
Naušniki Barts.
24,99 €
Trak Barts.
19,99 €
Rokavice Barts.
29,99 €
Kapa Barts.
39,99 €
Kapa Barts.
24,99 €

Aktualno