Kakšno perilo obleči za praznike?

Če verjamete v čarobne praznične običaje, potem je odgovor sila enostaven. Za praznike ob koncu leta oblecite rdeče perilo! Običaj oblačenja v rdečo barvo ob prestopu v novo leto obstaja vse od časov starega Rima. Rimljani in Rimljanke so nosili rdečo barvo, da bi v novem letu v svoj dom privabili moč, zdravje in plodnost. Medtem ko sodobni Italijani danes verjamejo, da jih bo rdeče perilo, natančneje rdeče spodnje hlačke, varovalo pred zlimi uroki in k njim pritegnilo ljubezen tako intenzivno in čvrsto, kot magnet privlači železo.

Poleg rdeče velja za praznično vzdušje pozornost nameniti tudi perilu v biserno beli, šampanjsko zlati, zeleni barvi in najbolj aktualni barvi tega leta, temno modri. Praznično perilo naj bo tako kot toaleta razkošno. V mislih imejte čipke, dodatke iz kristalčkov in bleščic ter materiale v videzu satena.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Etam
45,99 €
Spodnje hlače Etam
18,99 €
Nedrček Triumph
40,00 €
Spodnje hlače Triumph
22,00 €
Nedrček Chantelle
88,95 €
Nedrček Yamamay
39,95 €
Spodnje hlače Yamamay
12,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno