Kakšno perilo je primerno nositi pod svetla oblačila?

Spodnje perilo postaja vedno bolj prilagojeno današnjemu življenjskemu slogu,  izbire je zelo veliko, za vse okuse in vse priložnosti.

V poslovnem svetu velja splošno pravilo, da se perilo ne vidi skozi oblačilo, da so torej tkanine oblačil neprosojne. Ni tudi primerno, da se skozi oblačila preveč vidi tekstura čipke ali drugih šivov, zato je najbolj »varno« nositi gladke košarice oziroma spodnje dele brez šivov in izrazitih robov, ki bi se videle skozi tkanine. Naramnice nedrčka ne smejo biti vidne, tudi če so silikonske. Ob nošnji spodnjih delov oblačil z nizkim pasom je pomembno, da perilo ne sega višje od pasu krila ali hlač. Izbirajmo barve, ki so nam všeč in se ujemajo z našimi vrhnjimi oblačili. Pod svetla oblačila načeloma oblečemo svetlo spodnje perilo (hvaležna barva je kožna barva), pod temna pa lahko kombinirate različne barve.

V zasebnem življenju si seveda lahko privoščimo malce več in pri drznih gospeh je ob kakšnem večernem dogodku modrček lahko tudi viden.  Modrčke, spodnje majice in bodije zdaj lahko nosimo tudi kot samostojno vrhnje oblačilo in jih kombiniramo s preostalimi kosi iz svoje garderobe. Perilo se v poletnem času lahko opazi pod globoko dekoltiranimi oblekami, ohlapnimi majicami ter razprtimi suknjiči in v kombinaciji s hlačami z visokim pasom.

Včasih si lahko pri oblikovanju postave pomagamo s korekcijskim perilom, a tega zaradi zdravstvenih razlogov ni dobro nositi prepogosto. Tako perilo vrši pritisk na telo in notranje organe in pusti lahko resne zdravstvene posledice, če ga nosimo vsak dan. Pomembno je tudi, da izberete pravo velikost perila. Po raziskavah namreč kar 80% žensk izbere napačno. Večina žensk potrebuje individualen pristop pri izbiri, zato ga je ob nakupu dobro preizkusiti. Ne nosimo modrčka, v katerem nam je neprijetno in neudobno, tudi če je v najbolj modnem slogu.

Ne kupujmo perila, ki je v celoti sintetično, bolje je, da izberemo tisto z 80 do 90% naravnih tkanin. Z izbiro prave velikosti in primernega materiala pri nošnji perila ne boste občutili nelagodja, temveč boste podaljšali obdobje nošenja, omogočili koži, da diha in se dobro počutili.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

_

Naslovna fotografija: Lisca

Nedrček Yamamay
19,95 €
Nedrček Triumph
44,95 €
Nedrček Lisca
34,90 €
Nedrček Lisca Selection
47,90 €
Body Skiny
49,99 €
Body Lisca
52,90 €
Body Lisca
52,90 €
Spodnje hlače Etam
24,99 €
Spodnje hlače Lisca
23,90 €

Aktualno