Kakšne torbe in torbice bomo nosile to sezono?

Odgovor se glasi: odvisno kaj in koliko stvari želite nositi v torbi. Za vse, ki prisegate na velike torbe, med najbolj modnimi modeli ostajajo nakupovalne torbe, ki jih običajno krasita dva daljša pasova oziroma ročaja v kombinaciji usnja in verige. Letošnja prav posebna izvedba nakupovalnih torb so torbe, izdelane iz prešitih tekstilij, ki vzbuja občutek mehkobe bund. Pravo nasprotje nakupovalnih torb so mini različice velikih torb. V pomanjšane modele, ki so vedno nadvse ljubki, boste resda spravile zgolj denarnico in mobilni telefon, a verjemite, z njo boste pustile velik modni vtis. Med najbolj aktualne torbe letošnje jeseni pa gotovo spadajo minimalistično oblikovane damske torbe srednje velikosti, ki po svoji obliki (oblika lune) ter prefinjenih in izčiščenih detajlih spominjajo na kultno Pradino torbico iz devetdesetih.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Minimalistične damske torbe:

Torba Guess.
139 €
Torba MariaCeline.
51,50 €

Prešite mehke torbe:

Torba Colmar.
109,99 €
Torba MarineCeline.
69 €
Torba MarineCeline.
40 €

Pomanjšane različice velikih torb:

Torbica Kelly Kross.
89 €
Torbica Kelly Kross.
99 €
Torbica Tosca Blue.
126,50 €

Aktualno