MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Kakšne sandale obuti k najbolj aktualnim poletnim oblekam?

SREDNJE DOLGE OBLEKE

Med srednje dolge obleke spadajo obleke, dolge med koleni in gležnji. Izbor sandal pa je tista pika na i, ki bo določila, ali z izbrano obleko prisegate na ženstveno eleganco, sproščen stil ali drzno modno zgodbo.

Sandale s srednje visoko kockasto peto so odlična izbira za obleko srednje dolžine, saj podaljšajo noge in so kot take vedno prva izbira, če imate v mislih preverjeno ženstveno eleganco.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Profimedia

Čipkasta obleka Sisley.
129 €
Sandale z višjo peto in paščki Guess.
155 €
Čipkasta obleka s.Oliver Black Label.
139,99 €
Usnjene sandale z visoko peto Bruno Premi.
140,50 €

Sproščen slog kliče po sandalah z nizko peto. Tokrat vam predlagamo bolj elegantne natikače v videzu  usnja ali model sandal z nizko peto in prevezovanjem (ta je letos zelo moden).

Obleka z volani Esprit.
89,99 €
Sandale na prevezovanje Elvio Zanon.
140,50 €

Modni primat med sandalami, primernimi za obleko srednje dolžine, še vedno pripada tako imenovanim dad sandals (očetovim sandalam), ki s svojo obliko spominjajo na pohodne različice sandal.

Obleka brez rokavov Kocca.
114 €
Sandale Karl Lagerfeld.
219,95 €
Čipkasta obleka brez rokavov Pepe Jeans.
85 €
Sandale Pepe Jeans.
79,90 €

KRATKE OBLEKE

Kratki obleki pristajajo prav vse sandale. Tiste z visoko peto poudarijo njeno zapeljivost in koktajl značaj. Bolj ko so sandale minimalistično preproste, bolj bo prišla do izraza vaša sofisticirana ženstvenost.

Čipkasta obleka Morgan.
85 €

Če prisegate na sproščeno eleganten  stil, predlagamo tako imenovane flatforma sandale, torej sandale z ravnim podplatom. Z njimi boste pridobili višino in poskrbeli za moden in udoben korak.

Obleka z volani Silvian Heach.
130,99 €
Sandale z dvignjenim ravnim podplatom Elvio Zanon.
151,50 €

Mladosten ulični stil s športnim pridihom ob kratkih oblekah vidi klasične športne natikače ali letos znova zelo aktualne japonke z dvignjenim podplatom v stilu 90. let.

Kratka obleka v kroju podaljšane majice Pepe Jeans.
69,90 €
Natikači Love Moschino.
103,50 €

DOLGE OBLEKE

Obleke do tal, ki med hojo s svojim plapolanjem spominjajo na filmsko nepozabna oblačila grških boginj, pa si to poletje ob sebi želijo elegantne sandale z nizko peto in bleščečimi kovinskimi detajli.

Dolga obleka Twinset.
259 €
Sandale Verofatto.
72,50 €
Dolga obleka Silvian Heach.
202,99 €
Sandale z nizko peto in paščki Luz da Lua.
76,50 €

Aktualno