Kako to poletje nositi kombinezon

Kaj vse smo ženske pripravljene storiti za modno in udobno oblačilo? Pravzaprav vse, je pisalo ob ilustraciji ženske, ki na stranišču sedi zgolj v modrčku, saj drugače ne gre, ker nosi kombinezon. Šalo na stran. Sama sem velika ljubiteljica kombinezonov, še zlasti poleti. Ti spadajo med bolj zabavne in trendne enodelne kose, ki so primerni tako za sproščen poletni slog kot tudi za formalne in druge priložnostne dogodke.

Med sproščene kombinezone sodijo kombinezoni iz džinsa, bombaža ali lanu. So enobarvni ali pa jih krasijo preprosti vzorci. Poslovne kombinezone odlikujejo bol zadržani izrezi (spominjajo na srajco) in fine tkanine, medtem ko so kombinezoni, ki jih nosimo na večernih dogodkih, izdelani iz fluidnih materialov, ki lepo padejo in tako spominjajo na večerno obleko.

Če želite v kombinezonu pustiti res ženstven vtis, se odločite za pas, ki bo vaš kombinezon popestril in obenem vašo silhueto spremenil v peščeno uro. Če nosite kombinezon s kratkimi rokavi ali kombinezon brez rokavov, lahko zraven oblečete suknjič. Od klasičnih suknjičev do usnjene ali džins jakne. Lahko pa se seveda odločite tudi za kaj bolj drznega, na primer jakno z napihnjenimi rokavi, ki bo vašo kombinacijo nedvomno modno podčrtala. Kombinezon v poslovni različici stiliranja ob sebi potrebuje salonarje z visoko peto.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pajac Ted Baker
255,00 €
Pajac Betty Barclay
109,99 €
Pajac Fracomina
139,90 €
Pajac Kocca
174,00 €
Pajac Deha
156,00 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno