Kako nositi živahne pastele v novi kolekciji Rinascimento?

Poletje je pravi čas, da zaživijo tiste najbolj drzne barvne kombinacije, o katerih sanjate vso zimo. Naveličani črne, bež, temno modre, rjave in sive hrepenimo po barvah sivke, lila odtenkih, sorbetno rumeni, mentol zeleni in nebeško modri barvi. A večkrat se zgodi, da še preden si dovolimo izlet na barvno stran mavrice, se ustavimo, ko pomislimo na njihove kombinacije. Bomo zgrešili, bo ta preveč drzna? Gotovo boste na varnem, če se odločite za monokromatski videz v posameznem odtenku. Sorbetno rumen suknjič Rinascimento je popolna izbira ob sorbetno rumenem plisiranem krilu Rinascimento. Tudi kombinacija živahnih pastelov z belo je korektna, modna in večna. Kaj pa mešanje lila, rumene in sinje modre barve? Seveda, zakaj pa ne. Pazite le, da jih med seboj kombinirate v pravih odtenkih. To pomeni, da v kombinaciji eno od barv določite kot glavno, vodilno barvo, medtem ko sta preostali prisotni zgolj ”v mikrodozah”. Pomislite na kostim v rumeni barvi, top v sinje modri ter torbico in sandale v lila barvi.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Profimedia
Jakna Rinascimento
178,00 €
Krilo Rinascimento
166,00 €
Obleka Rinascimento
162,00 €
Blejzer Rinascimento
150,00 €
Bluza dolg rokav Rinascimento
118,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno