Kako nositi salonarje v praznični oblačilni kombinaciji

Elegantni salonarji s stileto peto so nedvomna prva izbira, ko pomislimo na praznične oblačilne kombinacije. Letos so še posebej priljubljene semiš in žametne različice, ki se podajo tako k bleščicam kot žametu in satenu. Če nosite dolgo svečano obleko v črni barvi, peščenih ali rdečih odtenkih, boste zraven obuli elegantne klasične salonarje v črni ali bež barvi. Dodatno okrasje v tem primeru na salonarjih ni potrebno. Če je vaš praznični slog bolj sproščen, kot je kombinacija džinsa in puloverja z bleščicami, pa obujte salonarje, okrašene s kristali, verižicami in pentljami. Slednje v črni barvi so popolna izbira tudi, če se odločite za črn ženski suknjič, hlače in belo bluzo. Barvo salonarjev s svojimi svečanimi oblačili uskladite po principu ujemanja barv, kar pomeni, da k črni obleki obujete črne salonarje, k lila pa lila salonarje. Oziroma salonarje uskladite po principu sendviča, ki narekuje, da se barva salonarjev ujema z barvo, ki se ne dotika salonarjev. V praksi to pomeni, da k črni obleki lahko obujete bele salonarje, ki se ujemajo z barvo biserne ogrlice, oziroma k rdečim hlačam, ki jih nosite s črnimi salonarji, oblečete črn puli.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Salonarji Guess
155,00 €
Salonarji Luz Da Lua
109,50 €
Salonarji Tosca Blu studio
199,50 €
Salonarji Lodi
155,00 €
Salonarji Lodi
189,00 €
Salonarji Dune London
89,50 €
Salonarji Roberto Festa
259,50 €
Salonarji Roberto Festa
219,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Dune London
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno