Kako nositi najbolj modno torbico?

Modne navdušenke so to pomlad zaljubljene v novo staro ‘it’ torbico, tako imenovano nakupovalno torbo. Naj vam najprej razkrijem, kaj je tako posebnega na tej torbi. Gre za večjo torbo z dvema ali enim ročajem minimalistične oblike, ki ustreza tako vašim klasičnim oblačilom in športni eleganci kot tudi koktajl različicam za večerno priložnost. Priljubljenost torb se skriva tudi v materialih. Obstaja veliko odličnih izbir, od usnja in platna do umetnih materialov. Poleg tega lahko izbirate tudi med čudovitimi potiski in barvami.

Če želite poskusiti nekaj elegantnega, nakupovalno torbo nosite z belo srajco in širšimi hlačami, h katerim sodi tudi suknjič v ujemajoči se barvi. K sivo-beli kombinaciji se poda tudi konjak rjava ali črna barva torbe. Za bolj moderen pridih belo srajco v poletnih mesecih zamenjajte z običajno belo majico, zatlačeno v daljše krilo z visokim pasom, ter dodajte nakupovalno torbo z vzorcem. Velika nakupovalna torba je kot nalašč, če na ulice popeljete svojo udobno trenirko v kombinaciji s prevelikim suknjičem, harmoniji se odlično poda tudi čepica s šiltom. Nakupovalna torba je prava izbira tudi, ko razmišljate o poletnih oblekah, dolgih razkošnih, romantično-čipkastih ali retro mini oblekah po vzoru Prade. Za pravo poletno vzdušje videz dopolnite s slamnatim klobukom in barvo torbice uskladite z barvo sandal.

SPLETNI NAKUP

Foto: Profimedia
Torba Trussardi.
189,50 €
Torba Ted Baker.
85 €
Torba Love Moschino.
181,50 €
Torba Esprit.
59,99 €
Torba Guess.
146 €
Torba Kelly Kross.
120 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno