Kako nositi modno zeleno barvo

Barve, ki se odlično podajo k travnato zeleni barvi, so vsi bež odtenki, lila barva, bela in črna, barva spranega džinsa, siva in rjava. Tako poleti kot pozimi jih z zeleno barvo med seboj kombinirajte po načelu barvnega sendviča.

ZELENA OBLEKA
Nosite jo skupaj z rjavimi ali črnimi škornji, ki jih v spomladanskih mesecih zamenjate s salonarji v kremni ali črni barvi, poleti pa z rjavimi ali črnimi sandalami. Glede na barvo čevljev izberite tudi barvo dežnega plašča, ki ga pomladi oblečete čez zeleno obleko.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Gerry Weber
149,99 €

ZELENA JOPA
Če vam uspe uloviti top sorodnega odtenka, jopo nosite v kombinaciji z zelenim topom. Tako boste povsem brez skrbi, kaj obleči spodaj. Črne, bele hlače, džins … vse bo videti vrhunsko dodelano. Posrbite, da k črnim hlačam obujete črne čevlje in nosite črno torbico.

Pletena jopica Morgan
65,00 €
Top Gerry Weber
65,99 €
Profimedia

ZELEN SUKNJIČ
Nosite ga skupaj s hlačami iz džinsa, belo majico ali bluzo ter belimi supergami. Če želite, si lahko okoli vratu zavežete še rutko v pastelnih barvah.

Blejzer Street One
79,99 €

ZELENA MAJICA
Zelena majica za nepremagljivo kombinacijo ob sebi potrebuje bele hlače in bel suknjič, bele superge ali sandale ter sončna očala z belim okvirjem.

Majica 3/4 rokav Street One
39,99 €
Profimedia

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno