MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Kako nositi modno kratko jakno

Pozabite na prevelike suknjiče, ki so krojili podobo ženske silhuete preteklih nekaj sezon. It dekleta danes prisegajo na skrajšano različico. Najsi gre za usnjeno, džins jakno, damski škatlast suknjič po vzoru Chanel, skrajšan blazer ali kratko jopo, dolžina se tokrat konča na višini pasu.

Zaželeno je, da suknjič oziroma jakna nista tajlirana, saj kot taka omogočata veliko več možnosti, kako ju nositi. Če se odločite, da jih boste nosile v kombinaciji z mini krilom, oprijeto različico do sredine meč ali krojenimi hlačami, posezite po oprijetih majicah in tajliranih bluzah, ki jih obvezno zatlačite v pas spodnjega oblačila. Če vam je ljubši bolj sproščen način oblačenja, pa pod krajšo jakno oblecite daljšo srajco in hlače ravnega padajočega kroja (npr. džins hlače ali cargo model hlač iz padajočega satena). Kratka usnjena ali džins jakna bo videti odlično tudi v družbi daljših poletnih oblek. Kratke jopice, ki so načeloma bolj oprijete, so kot nalašč za k pajkicam ali oprijetim pletenim krilom. Zraven sodijo balerinke ali salonarji z minimalno visoko peto ter manjše torbice s krajšim ročajem, ki bodo poskrbele za uravnoteženje celotnega videza.

SPLETNI NAKUP

Profimedia
Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Blejzer Comma
129,99 €
Jakna Morgan
90,00 €
Blejzer Rinascimento
186,00 €
Jakna Sisley
119,00 €
Blejzer Morgan
90,00 €
Pletena jopica Fracomina
139,90 €
Jopica Pepe Jeans
85,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno