Kako nositi hit poletja, cargo hlače

90. leta so močno vplivala na ulično modo, ki pri ustvarjanju še danes navdihuje številne oblikovalce in stiliste. To bi lahko tudi pojasnilo, zakaj cargo hlače danes znova videvamo vsepovsod. Široke hlače z obveznimi štirimi žepi, od katerih imata vsaj dva poklopec, so v letu 2022 prejele kar nekaj bolj elegantnih popravkov in osvežitev, tako da te niso primerne zgolj za obujanje spominov ob poslušanju Nirvane. Cargo hlače 2022 so tako lahko izdelane iz bolj finih materialov. Hlačnice niso več tako zelo široke, kot so bile v 90. letih, oziroma jih na dolžini lahko stiskajo paski, ki poskrbijo, da se te ne vlečejo po tleh.

Če želite poskrbeti, da bodo vaše cargo hlače res v dobri modni kondiciji, jih tokrat nosite v kombinaciji s kratkim topom, čez katerega oblečete suknjič. Visoke pete so tu obvezne. Tudi top z volančki ali srajca s poudarjenimi rokavi bosta več kot odlična partnerja cargo hlačam. Ker cargo hlače ostajajo v običajni barvni shemi črne, bež, bele, temno modre in vojaško zelene, jih oplemenitite z modnimi dodatki v živahnih barvah. Malce več sproščenosti jim boste pripisali z oprijetim pletenim topom v retro vzdušju 70. let in sandalami z nizko peto, coklami ali japonkami, medtem ko jim bodo športno vzdušje pričarale superge, športni modrček kot top, razpeta bluza s črtami in čepica s ščitkom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače G-Star
129,95 €
Dolge hlače Kocca
108,00 €
Dolge hlače S.Oliver
79,99 €
Dolge hlače S.Oliver
69,99 €
Dolge hlače Fracomina
136,90 €
Dolge hlače Comma
119,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno