Kako nositi brezrokavnik, najbolj modno pletenino ta hip

Če bi morali izbrati najbolj uporabno in modno pletenino, ki jo bomo nosili to jesen, je to zagotovo pleten brezrokavnik. Enobarvni, vzorčni, gladko pleteni ali z vzorcem kit, minimalistični ali v slogu šolske uniforme. Ponudba je res pestra, prav tako oblačilne kombinacije. Pomislite na džins, srajco in brezrokavnik. V deževnih dneh čez oblecite še dežni plašč in zraven obujte gležnjarje z robustnim podplatom. Brezrokavnik je idealna rešitev tudi, kadar želite popestriti srajčno obleko. Zraven sodijo še visoki škornji z nizko peto. Za ta hip najbolj modno izvedbo pa brezrokavnik vključite v stajling, navdihnjen s šolsko uniformo. Nosite ga skupaj z bluzo ali pulijem v družbi plisiranega krila, mokasinkami in bomber jakno.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Brezrokavnik Esprit Casual
39,99 €
Brezrokavnik Monari
69,99 €
Brezrokavnik Olsen
79,99 €
Brezrokavnik S.Oliver
59,99 €
Brezrokavnik Comma
89,99 €
Brezrokavnik Esprit Collection
69,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno