Kako izbrati pravi modrček za večje prsi?

Ženske z različnimi velikostmi in oblikami prsi se soočajo z različnimi izzivi pri kupovanju modrčka. Tiste ženske, ki imajo velike prsi, imajo pogosto specifične zahteve, ki jim je treba zadostiti, če želijo, da bo modrček funkcionalen in udoben. Ni dovolj, da je modrček lep, nuditi mora tudi dovoljšno oporo in zadržati prsi na mestu. Telesu se mora prilegati kot druga koža.

Modrčki za večje prsi, to je nekako od košarice C dalje, morajo biti krojeni tako, da prsi podprejo, jih oblikujejo in zadržijo na mestu. Naramnice modrčkov ne smejo zarezati v rame, hrbtni del pa se ne sme gubati.

Kvalitetno krojeni modrčki za večje prsi, kot so na primer tisti prestižne francoske znamke Chantelle, so krojeni drugače od modrčkov manjših košaric. Pogosto imajo ob strani dodan til za večjo oporo, naramnice so širše, enako tudi hrbtni del z zapenjanjem. Dodatni všitki poskrbijo, da modrčki Chantelle prsi prijetno objamejo in zagotavljajo udobje in varnost skozi ves dan.

SPLETNI NAKUP

Chantelle pa ni dovolj, da so modrčki funkcionalni. Ženskam že preko sto let zagotavlja tudi najlepše modele in najkakovostnejše materiale, v katerih se vsaka ženska počuti ljubljeno in lepo.

V tretjem nadstropju Name vas že čaka nova Chantellova kolekcija Norah, ki združuje lepoto čipke s kar največjim udobjem. Kolekcija Norah je čipkasta, kar doda romantičen pridih, a čipka je izdelana plosko, zato je pod oblačili praktično neopazna. Pri spodnjih hlačkah lahko izbirate med bolj in manj zaprtimi modeli, ki pokrijejo ali razkrijejo tisto, kar ve želite!

Vabljeni v 3. nadstropje Name, kjer se lahko sami prepričate o lepoti in kakovosti znamke Chantelle.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Chantelle
70,95 €
Spodnje hlače Chantelle
30,95 €
Nedrček Chantelle
93,95 €
Spodnje hlače Chantelle
51,95 €
Nedrček Chantelle
84,95 €


Naslovna fotografija: Chantelle
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno