Kako izbrati kopalke za vsako postavo, 1. del

Ko gre za izbiro kopalk, smo ženske še kako izbirčne. In prav je tako, saj s kopalkami ne želimo zgolj popolnega videza, temveč se želimo v njih tudi dobro počutiti. Da si izbiro olajšamo, moramo predvsem poznati svojo postavo. Prave kopalke bodo vedno izpostavile naše atribute, prikrile morebitne napakice in poležavanje v njih spremenile v res pravi počitek.

Večje prsi
Pri večjih in težjih prsih potrebujete dobro oporo, zato morajo biti naramnice modrčka nujno široke. Bolje je, da se ne zavezujejo okoli vratu, saj je pritisk na vrat lahko preveč obremenjujoč. Priporočamo modrčke s penasto košarico ali podprte s kostjo, tudi draperija bo optično zmanjšala velike prsi. Linije kopalk naj bodo čim bolj enostavne, brez pentelj in volančkov. Dobra rešitev so enodelne kopalke z V-izrezom, ker podaljšajo trup in poskrbijo, da je dekolte videti manjši.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke nederček Triumph
34,95 €
Kopalke nederček Triumph
49,95 €
Kopalke nederček Etam
36,90 €
Kopalke nederček Esprit
49,99 €
Kopalke enodelne Lisca
64,90 €
Kopalke enodelne Triumph
89,95 €

Manjše prsi
Pri drobnih prsih priporočamo modrčke z vpadljivimi detajli, ki priskrbijo dodatni volumen. Letos se lahko odločite za aktualne volančke, naborke in pentlje. Naramnice naj bodo tanke, saj široke optično še dodatno zmanjšajo košarico, oziroma izberite različice, ki delujejo kot majica ali top. Barve naj bodo zelo živahne, dobra izbira so tudi drobni potiski cvetlic, asimetrične enodelne kopalke oziroma modeli z izrezi. Vedno dobra rešitev je tudi push up modrček, ki bo poskrbel za zavidljiv dekolte.

Kopalke nederček Yamamay
39,95 €
Kopalke nederček Benetton
25,95 €
Kopalke nederček Lisca
37,90 €
Kopalke nederček Etam
36,90 €
Kopalke nederček Tommy Hilfiger
44,90 €
Kopalke nederček Seafolly
95,90 €
Kopalke nederček Palmers
49,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno