Kaj obleči za valeto

Ko izbirate dekliško ali fantovsko obleko za valeto, imejte v mislih, da obleka ni preveč resna in preveč slavnostna. Valete namreč ne smemo enačiti z maturantskim plesom, za katerega velja zrelostni izpit tudi na področju izbire primerne in temu veliko bolj slavnostne toalete.

Dekleta naj svojo obleko poiščejo med elegantnimi dnevnimi ali koktajl oblekami. Ključnega pomena je, da je nosljiva in jo bo najstnica brez težav lahko oblekla tudi pozneje. Priporočamo take, ki segajo do kolen ali gležnjev in so izdelane iz čipk ali materiala svilnatega leska oziroma jih krasijo detajli, kot so volančki in našiti svetleči kamni. Odlično bo videti tudi eleganten hlačni kombinezon, ki z lahkoto nadomesti obleko do tal. Izbirajte svetle in živahne mladostne barve. Prav tako ni nujno, da zraven obujete čevlje z visoko peto. Kombinacija z obleko bo delovala veliko bolj modno in sveže, če bo najstnica obula balerinke (te so letos res velik hit), elegantne sandale ali bolj fine superge.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Profimedia

Obleka s plisejem in čipko Twinset U & B Travel.
199 €
Obleka s kvačkano čipko Morgan.
79 €
Čipkasta obleka Sisley.
129 €
Obleka z vezenino Selected.
109,99 €
Obleka iz tila Selected.
79,99 €
Obleka s pasom Esprit Collection.
89,99 €
Torbica Trussardi.
140,50 €
Sandale Guess.
155 €

Fantje se bodo valete povsem suvereno lahko udeležili v lepih (ne strganih in spranih) džins hlačah, poleg katerih bodo oblekli srajco v beli, sivi, modri ali rožnati barvi. Če vseeno želijo na ta dogodek v bolj klasičnih hlačah in suknjiču, pa priporočamo, da namesto srajce oblečejo t-majico. Izogibajo naj se kravat in metuljčkov. Lepe, čiste in neponošene superge so prava izbira, ko razmišljajo o obutvi.

Srajca z dolgimi rokavi G-Star.
99,95 €
Srajca z dolgimi rokavi s.Oliver.
49,99 €
Hlače iz džinsa s.Oliver.
79,99 €
Oprijet suknjič Selected.
129,99 €
Elegantne hlače Selected.
69,99 €
Majica s kratkimi rokavi s.Oliver Black Label.
29,99 €
Majica s kratkimi rokavi Antony Morato.
39 €
Superge Ugg.
109,90 €

Aktualno