Kaj obleči za maturantski ples?

Sezona maturantskih plesov se sicer res vrtoglavo hitro približuje, a naj to ne bo znak za paniko, če še niste izbrale obleke. Danes je na voljo veliko različnih slogov oblek, ki so primerne za ta zrelostni izpit, in številne od njih lahko najdete v Nami. Ne glede na to, kakšno obleko boste izbrale, pa ne zanemarite dejstva, da je za ustvarjanje edinstvenega sloga pomembna vsaka podrobnost, ki se skladno ujema s stilom obleke, ki ste jo izbrale. Modni dodatki, ličenje in pričeska so tako prav tako ključnega pomena kot obleka.

Tiste najbolj trendne obleke za maturantski ples danes niso tipične večerne, gala obleke, temveč spretno manevrirajo med koktajl obleko, obleko za zabavo, romantično različico in svečano obleko. V praksi to pomeni, da ni potrebe po res dolgi obleki oziroma da dolžino do tal osvežite z višjim razporkom, delno prosojnim materialom spodnjega dela obleke ali preprostim krojem (slip obleka).

Če želite, da maturantska obleka razkriva vaš igrivi in mladostni značaj, izberite takšno z zanimivim vzorcem (npr. odtisi ustnic, src in cvetja) in frfotajočimi detajli, kot so lahkotni tako imenovani meduza volančki, ki se resnično lepo gibljejo, ko v obleki zaplešete.
Letos so nadvse zanimive tudi zelo kratke maturantske obleke. Če se odločite za tak model, imejte v mislih, da naj najkrajše različice krasi prefinjen detajl čipke.

Če boste na maturantskem plesu nosile več modnih dodatkov, jih tokrat barvno uskladite med seboj, in ne z obleko. Črne sandale nosite s črno torbico, zlate pa z zlato – ne glede na to, ali nosite zlato ali črno obleko.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Profimedia
Obleka Kocca
335,00 €
Obleka Fracomina
196,90 €
Obleka Ted Baker
325,00 €

Obleka Kocca
139,00 €
Obleka Morgan
80,00 €
Obleka Fracomina
120,90 €
Obleka Ted Baker
230,00 €
Obleka Fracomina
207,90 €
Obleka Fracomina
185,90 €
Obleka Kocca
277,00 €
Obleka Fracomina
163,90 €
Sandali Morgan
59,00 €
Sandali Roberto Festa
299,50 €
Sandali Festa
209,50 €
Sandali Lodi
195,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno