Kaj obleči za božič?

Načrtovanje popolnega božičnega videza je lahko tako stresno kot nakupovanje daril na predbožični dan. Še zlasti ker je 25. december lahko z modnega vidika videti zelo raznoliko: medtem ko nekateri odvijajo darilo v pižami, drugi kosijo z družino v glamuroznih oblekah, tretji v tradicionalnih božičnih puloverjih srkajo topel čaj po jutranjem sprehodu v naravi …

Prav zato smo tokrat za vas izbrali nekaj ključnih kombinacij, ki vam bodo služili ob tem in tudi prihajajočih božičih.

Božično kosilo

Božič je priložnost, da svojo preprosto črno obleko zamenjate z različicami iz žameta, tistimi posutimi z bleščicami ter nadgrajenimi z razkošno draperijo. Zraven obujte črne škornje z visoko peto ali klasične minimalistične sandale. Torbica naj bo velika ravno toliko, da vanjo spravite rdečo šminko in svoj pametni telefon.

Obleka Silvian Heach.
161,99 €
Torbica MariaCeline.
40 € 

Božičnemu vzdušju se lahko pridružite tudi v obleki v barvi draguljev (letos sta med najbolj priljubljenimi smaragdno zelena in barva rubinov). Ne glede na to, v katero od naštetih oblek boste investirali, se vam bo nakup poplačal ob prvi vrtni zabavi, za kamor boste omenjeno obleko brez težav znova oblekli.

Obleka Benetton.
59,95 €

Božično crkljanje
Če boste v pižami ostali do poldneva, poskrbite, da bo ta zares šik. Kaj pravite o pižami v videzu svilenega satena? Čeznjo lahko vedno ogrnete pleteno daljšo jopico.

Pižama (zgornji del) Etam.
59 €
Pižama (spodnji del) Etam.
27,99 €
Pižama Yamamay.
49,95 €
Copate Benetton.
25,95 €

Tudi trenirka je lahko zelo dobra izbira, če jo popestrite z malce več sijaja. Zakaj ne bi bili pri sestavljanju dnevnega božičnega videza tokrat še posebno kreativni? Pomislite na lesketajočo se trenirko, ki se popolnoma ujema s pletenino iz sijoče lureks preje. Še par visečih uhanov? Zakaj pa ne!

Jopica Fracomina.
175 €
Top Joseph Ribkoff.
105 €
Trenirka Colmar.
99,99 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno