Kaj naj si moški privošči na sezonskih popustih?

Spet je tisti čas v letu, ko padajo cene poletnih oblačil in ko si lahko za manj denarja ustvarimo dober poletni modni izgled.

Moški so v zadnjih letih dokazali, da jih zanimajo poletni popusti oblačil, obutve in dodatkov. Ne nazadnje so ravno oni tisti, ki pri nakupih radi kaj privarčujejo, bolj kot ženske. Letos so barvni trendi zanje zelo pestri, v ospredju so pastelne barve, bela, modra, pa spet so zelo trendovske mornarske majice v vseh barvnih kombinacijah. Med materiali je letos ‘in’ lan, pri obutvi so zaželeni sandali z več paščki, pri pokrivalih je opaziti spet več manjših slamnatih klobukov, zelo dobra novica za tiste moške, ki so radi malo posebni, pa je: barva letošnjega poletja je tudi rožnata!

Torej, kaj naj si moški izbere na poletnih razprodajah? V Nami je zanje poskrbljeno od pet do glave. Svetujem, da si kupijo en tanjši suknjič v rožnati barvi (na primer Strellson), dolge in kratke hlače v peščeni barvi (denimo Selected), kratke hlače za šport in za prosti čas v živo rumeni barvi (Iceplay), obvezna je tudi vsaj ena polo majica, nekaj t-shirtov (enobarvnih ali z grafičnimi potiski), lahke platnene čevlje, pa seveda natikače ali japonke (denimo Colmar, North Sails ali G-Star), zaradi že močnega sonca pa seveda tudi vedno trendovske kape s ščitom ali slamnati klobuk v peščeni barvi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Suknjič Strellson
249,00 €
Dolge hlače Esprit Casual
79,99 €
Polo majica kratek rokav Emporio Armani
85,90 €
Majica kratek rokav S.Oliver
25,99 €
Majica kratek rokav Esprit Casual
25,99 €
Majica kratek rokav Fred Perry
80,00 €
Kratke hlače Selected
49,99 €
Kratke hlače Iceplay
130,00 €
Spodnje hlače slip Emporio Armani
35,90 €
Čevlji Heydude
69,99 €
Natikači Colmar
44,99 €
Kapa Esprit Accessories
29,99 €
Kapa North Sails
55,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: North Sails

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno