Kaj naj moški kupi na poletnih popustih?

Ženske obožujejo popuste in se rade že prvi dan poletnih znižanj zapodijo v trgovine po nagledane kose. Kaj podobnega težko rečemo za moške, no, vsaj za večino njih. Novodobni moški že precej raje zaidejo v trgovine in si sami izberejo oblačila, ne poznam pa jih veliko, ki bi komaj čakali na razprodaje, pa čeravno so pri zapravljanju za oblačila preudarnejši od žensk.

Poslovni moški recimo dobro ve, kaj potrebuje v garderobi, ker ima velikokrat zapovedana pravila oblačenja. Torej ve, da mora imeti več belih in denimo modrih srajc (če se le da tašnih, ki se manj mečkajo in jih ni treba likati, denimo iz tkanine tencel), vsaj tri obleke, po možnosti v črni, temno modri in temno rjavi barvi, vsaj tri kravate in vsaj dvoje elegantnih čevljev.

Prav vsi moški, v to sem trdno prepričan, potrebujejo vsaj en par temnih kavbojk, dvoje usnjenih čevljev, dvoje športnih copat, dvoje chino hlač, vsaj dve beli srajci, ena je lahko tudi z ruskim ovratnikom, saj postajajo spet trendovske (tako nakazujejo moški tedni mode po svetu), dvoje kratkih hlač (ene bolj prefinjene, druge bolj športne), več t-shirtov in kako polo majico.

Torej, če imate malo od oblačil in obutve, ki sem jih omenil, potem bo pač treba na poletne popuste!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav S.Oliver
29,99 €
Jeans jakna G-Star
109,95 €
Srajca dolg rokav North Sails
85,00 €
Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €
Kratke hlače S.Oliver
49,99 €
Kratke hlače Colmar
79,99 €
Jeans hlače Selected
89,99 €
Majica kratek rokav Fred Perry
59,90 €
Majica kratek rokav S.Oliver
19,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno