Kahne
Kahne

Kahne

SERUM ZA OBRAZ 3830004270492 45 ml

29,61 €

Kdaj serum uporabljati?

Ko se začnejo kazati znaki ovelosti kože in se pojavljati gube, ne glede na starost.

Kdaj so vidni učinki?

Že z nekajkratno uporabo je obraz na videz obnovljen in koža bolj gladka. Po dveh tednih uporabe dosežemo delno obnovo področja na katerem redno (zjutraj in zvečer) nanašamo Serum z Argirelinom. Globina in dolžina gub in znaki ovelosti se vidno zmanjšajo. Po tridesetih dneh gube postanejo manj vidne, omilijo se podočnjaki in videz kože je bolj mehak in gladek.

Uporaba:

Serum uporabljamo kot podlago pred nanosom kreme. Nanesemo ga na obraz in vrat, še posebej na predele gub. Lahko ga nanesemo tudi po vekah in okrog oči (podočnjaki) in pri tem pazimo, da ne pride v oči.

Poleg Zlatega seruma z Argirelinom je priporočljivo uporabljati tudi druge podlage po navedenem zaporedju: Stabilni vitamin C, Kolagenski lifting s hialuronsko kislino, Naravno mazilo iz morskih alg in ustrezno kremo. V tem primeru Zlati serum z Argirelinom uporabimo na začetku, pred vsemi ostalimi podlagami, razen če uporabljamo tudi Hialuron lifting kompleks serum, v tem primeru hialuron vmasiramo na očiščen obraz, vlažimo, šele nato nanesemo Zlati serum z Argirelinom, nato pa nego nadaljujemo kot je navedeno zgoraj.

Opozorilo:

Za intenzivnejše pomlajevalne učinke priporočamo uporabo Dotox 25 (po 25-tem letu starosti oz. pri manj opaznih gubicah) ali Dotox 50 (po 40-tem letu starosti oz. pri opaznejših gubah). Z njima si v 30 dneh zmanjšamo globino mimičnih gub za 23%.

Odlična nega za vse, ki še niste uporabljali patentiranega izdelka Dotox ali kot dopolnitev k negi Dotox 25 ali Dotox 50. Veselite se pomlajene kože obraza, vratu in dekolteja in začnite z uporabo Seruma z Argirelinom!

  • nova inovativna formula
  • preprečevanje gub nad ustnicami, okrog oči, na vratu in dekolteju
  • za napetost kože obraza, vratu in dekolteja

Serum vsebuje eno največjih odkritij na področju zmanjševanja posledic staranja kože-patentirano formulo ARGIRELINE. Argireline je heksapeptid, ki zmanjša mišične kontrakcije. Tako se izognemo nastajanju gub zaradi nenehnega krčenja mišic. Po uporabi je koža bolj napeta in gube manj vidne.

Trojno delovanje seruma z argirelinom:

  • Zmanjševanje globine gub
  • Preprečevanje nastanka novih gub
  • Napenjanje kože

Heksapeptid Argireline se vmeša v procese krčenja mišičja na molekularnem nivoju in je zato krčenje delno zavrto. To prepreči nastajanje gub. Argireline na koži zmanjša napetost mišic na način, da jih sprosti in raztegne. Plast kože, ki se nahaja na mišici se raztegne, postane mehka in gladka in na ta način se zmanjša globina gub. Serum deluje proti znakom ovelosti kože, zato je primeren tudi za nego vratu. Na obrazu je posebej primeren za predel okrog ust in okrog oči.

Sestavine:

Aqua, Glycerin, Cellulose Gum, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Laureth-7, Caprylyl Glycol, Acetyl Hexapeptide-8.
 
Sestava

Art: 224871 / 3830004270492--

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Dostavo vrši pogodbena dostavna služba GLS in Pošta Slovenije.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Za naročila katerih znesek presega 70 € *

DOSTAVA 3,50 €
Velja za naročila katerih znesek ne presega 70 € *

*Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Za vse informacije v zvezi z izdelki ali samim nakupom se lahko obrnete na naslednje kontakte: +386 1 2522 380; +386 51 614 656; spletna.prodaja@nama.si