Kahne
Kahne

Kahne

KREMA ZA NEGO OBRAZA 3830004270423

13,74 €

Učinki in pomen izdelka:

Vitamin E je eden glavnih vitaminov za kožo ne glede na starost. Deluje kot antioksidant, kožo ščiti pred škodljivimi prostimi radikali in jo naredi gladko in mehko. Betakarotensko olje s provitaminom A v izdelku varuje celične membrane. Uporablja se za zaviranje staranja kože, spodbuja nastanek kolagenskih vlaken. Zaradi oljne sestave je izdelek primeren za suho kožo.

Uporaba:

Lahko se uporablja kot podlaga pred kremo, kot dodatek v kremo, pomešamo ga lahko z geli in kremami, zaradi boljše vezave s kožo ga je pred nanosom priporočljivo pomešati z Naravnim mazilom iz morskih alg. Če uporabljamo vlažilne podlage (serume, gele) najprej nanesemo te, šele nato vitaminsko olje. Pri normalnem tipu kože porazdelimo vsebino enega pritiska na dozirko, pri suhi koži doziranje podvojimo, prav tako če nanesemo na vrat in dekolte. Zelo primerno je za masažo obraza, vratu in dekolteja.

Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, ter vsemi kremami. Vitaminsko olje je osnovna podlaga, ki jo lahko nadgradimo z drugimi izdelki, ki ustrezajo vašemu tipu kože, še posebej pa je priporočljiva kombinacija z Naravnim mazilom iz morskih alg. Če vitaminsko olje pomešamo z morskimi algami (na dlani), potem se olje lažje vtre v kožo. Zaradi mastne komponente ga uporabimo tik preden nanesemo kremo, ko smo predhodno že nanesli druge vlažilne podlage.

  • hrani suho, izčrpano kožo
  • koži povrne maščobo in jo naredi mehko ter gladko
  • zmanjšuje tvorbo škodljivih prostih radikalov
  • zavira staranje kože
  • primerno za masažo obraza, vratu in dekolteja
  • brez dodanih konzervansov

Sestavine:

Paraffinum Liquidum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Oil, Parfum, Arachis Hypogaea Oil, Zea Mays Germ Oil, Beta-Carotene.
 
Sestava

Art: 224865

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Dostavo vrši pogodbena dostavna služba GLS in Pošta Slovenije.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Za naročila katerih znesek presega 70 € *

DOSTAVA 3,50 €
Velja za naročila katerih znesek ne presega 70 € *

*Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Za vse informacije v zvezi z izdelki ali samim nakupom se lahko obrnete na naslednje kontakte: +386 1 2522 380; +386 51 614 656; spletna.prodaja@nama.si