Kahne
Kahne

Kahne

KREMA ZA NEGO OBRAZA 3830004270386 50 ml

13,78 €

Učinki in pomen izdelka:

Vitamin C je eden glavnih vitaminov za kožo ne glede na tip in starost. V stabilizirani obliki deluje kot antioksidant, lovilec prostih radikalov. Zmanjša opaznost razširjenih kapilar in s tem rdečico. Nevtralizira uv-žarke in svetli pigmentne pege, tudi na rokah. Spodbuja tvorbo kolagenskih vlaken in zavira staranje kože. Primeren tudi za mlajše in mastne kože, ker pomaga pri odpravi mozoljev.

Uporaba:

Suha koža: porazdelimo vsebino treh pritiskov na dozirko. Mastna koža ali pigmentacija: doziranje podvojimo. Nanaša se na očiščen obraz pred kremo, tudi v kombinaciji z mazilom iz morskih alg in nego Dotox. Za svetlenje pigmentacije se večkrat dnevno škropimo tudi po rokah.

Stabilni vitamin C je osnovna podlaga, ki jo lahko nadgradimo z drugimi izdelki, ki ustrezajo vašemu tipu kože, še posebej pa je priporočljiva kombinacija z Naravnim mazilom iz morskih alg (zaradi tvorbe kolagena).

  • brez dodanih barvil, dišav in konzervansov
  • zmanjša opaznost razširjenih kapilar in s tem rdečico
  • spodbuja tvorbo kolagena
  • zavira staranje kože
  • uravnava stanje problematičnih kož
  • varuje pred škodljivimi vplivi iz okolja in UV žarki

Sestavine:

Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
 
Sestava

Art: 224864

Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Dostavo vrši pogodbena dostavna služba GLS in Pošta Slovenije.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Za naročila katerih znesek presega 70 € *

DOSTAVA 3,50 €
Velja za naročila katerih znesek ne presega 70 € *

*Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Za vse informacije v zvezi z izdelki ali samim nakupom se lahko obrnete na naslednje kontakte: +386 1 2522 380; +386 51 614 656; spletna.prodaja@nama.si