Just Cavalli, nova ikonična blagovna znamka v Nami

Modno znamko Just Cavalli je leta 1998 ustanovil legendarni oblikovalec Roberto Cavalli. Ta z oblačili in modnimi dodatki, ki so namenjeni novi generaciji svobodnega duha, sledi pravemu Cavallijevemu slogu. Znana je po opaznih, eksotičnih potiskih, glamuroznih krojih oblačil, izstopajočih modnih dodatkih in drzni kombinaciji džinsa s preostalimi materiali.

Tropski celostranski potiski, ki so znova rdeča nit poletne kolekcije 2023, so povezani s hrepenenjem po toplih poletnih dneh, poleg tega pa izžarevajo čisti občutek počitniškega glamurja! K oblačilom v videzu elegantnega satena in sijočih materialov ter iz džinsa se podajo vpadljivi modni dodatki s podpisom Just Cavalli v obliki prepoznavnega logotipa. Kolekcija je zasnovana tako, da z oblačili in modnimi dodatki Just Cavalli v svoj vsakdan vnesete zvezdniški glamur, medtem ko so čudovite koktajl obleke oblikovane tako, da so popolna izbira za večerne priložnosti.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza dolg rokav Just Cavalli
470,00 €
Krilo Just Cavalli
224,00 €
Obleka Just Cavalli
367,00 €
Majhna torba Just Cavalli
262,00 €
Sandali Just Cavalli
224,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno