Preverite jesensko kolekcijo vrhnjih oblačil

Sveža energija, novi izzivi. Ponudba jaken, ki jo zaznamuje edinstvena fuzija barv in stilov, zajema vsestranskost.

Prehodno obdobje je zmeraj zanimivo, saj zahteva reorganizacijo garderobe in mogoče več spretnosti. Ko je zunaj bolj hladno, se porodi vprašanje: kaj obleči, da nas ne bo zeblo? Kolekcijo jesen/zima 2022 zaznamuje zlitje močnih barv in novih oblik, hkrati pa je njihova izdelava prijazna okolju. Puhasti plašči in jakne prinašajo ključno sporočilo: vsak kroj se prilega, vsaka barva je izrazna.

Potrebno je samo poiskati kroj in barvo za svoj življenjski slog. V kolekciji so jakne in brezrokavniki modernih ohlapnih silhuet in lepih detajlov, posebnost pa je prav zagotovo prešiti šiv v obliki diamanta. Pri vseh uporabljenih tkaninah pa je na prvem mestu trajnost, kar je še dodaten razlog, da se zaljubite v S.Oliver izbor. Zima bo topla – v jaknah in plaščih S.Oliver.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Brezrokavnik S.Oliver
89,99 €
Jakna S.Oliver
99,99 €
Jakna S.Oliver
129,99 €
Jakna S.Oliver
179,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno