Poiščimo čist in brezpogojni optimizem v novi kolekciji Coincasa

Jesenska Coincasa kolekcija je predana novim trendom v obdobju velike negotovosti.

V strahu pred neznanim in neprekinjenim strahom in anksioznostjo, z nujno, da vložimo napore za lastno osvoboditev in da se otresemo negativnih misli, moramo najti čas, da najdemo notranji mir, ravnovesje, da treniramo um, da se opazujemo od znotraj navzven.

POZITIVNE VIBRACIJE

Jesenska Coincasa kolekcija stremi k temu, da si v svojem domu ustvarimo prostor za meditacijo, naj le-ta postane prostor, kjer se napolnimo s pozitivno energijo.

Umirjene barve nove jesenske kolekcije Coincasa k temu zelo pripomorejo. Transparentni materiali, biserni odsevi, nežne oblike ustvarjajo sanjski svet.

Obredni rituali imajo sploh v tem obdobju velik pomen: ritual čaja, sami ali v družbi prijateljev, za sproščujoč trenutek, ritual prižiganja kadila in dišav, katera odganjajo negativno energijo tako, da doma ustvarjamo harmonijo.

Coincasa izdelke iz jesenske kolekcije spremljajo vzorci, ki po svoji naravi spominjajo na idejo o neskončnosti. Rituali iz oddaljenih držav, ki pa imajo skupno željo po ponovnem odkrivanju miru in dobrega počutja.

Pilates in joga kot vaja za telesno in duševno dobro počutje postajata zelo pomembna v tem iskanju duhovnosti in v zbirki lahko najdemo elemente, ki podpirajo te dejavnosti.

Be happy!

Drugi del zbirke je namenjen določeni kategoriji ljudi: novim optimistom. Energični in pustolovski ljudje, ki jih žene živahna želja po objemu veselja. Čist in brezpogojni optimizem kot uporniško dejanje, saj je v tem trenutku negotovosti bolj kot kdaj koli prej optimizem pogumna izbira!

Jesenska kolekcija Coincasa 2021 podpira ta svetel in radosten pozitiven odnos z motivacijskimi in spodbudnimi črkami. Tople barve in rumena svetloba sonca izražajo toplino in pozitivnost, ki sta dobrodošli v vsakem letnem času.

Novi optimisti so zelo aktivni ljudje, radi potujejo in radi skrbijo zase in za svoj dom. Njihovi nakupi so namenjeni temu, da “naredijo” več kot “nakupovalno izkušnjo”, radi kupujejo na spletu.

Skrb za rastline in cvetje predstavlja pomembno poglavje, iz katerega črpamo navdih za prefinjene in scenografske oblike. Nekakšna toplogredna hiša, v kateri lahko živimo obkroženi z naravo, katero v mestnih stavbah vse bolj pogrešamo.

To spremlja naraščajoče zanimanje za pristno kuhinjo z obsežno uporabo naravnih sestavin, zelenjave in aromatičnih zelišč. Slednje z namenom aktivizma in skrbi za okolje: zelenjava se goji na domačem vrtu, v prostorih, na balkonih ali v mini rastlinjakih v kuhinji. Zadovoljstvo ob zaužitju hrane, katero vzgojimo sami pomaga ustvariti občutek dobrega počutja in optimizma.

DEKORACIJA:

Coincasa jesenska kolekcija 2021 dom vidi kot prostor za meditacijo in pozitivno energijo.

Predmeti postanejo simbolični in “čisti” od geometrijskih oblik, poudarek naravnih materialov.

Predmeti so iz naravnega in poldragega kamna, kot sta roza in beli kremen, iz marmorja v različnih barvah bele, sive, v lava kamnu, s podrobnostmi ahata v različnih barvah: svečniki, okraski, namizna ogledala, škatle, ročno izdelane škatle za nakit.

Kozarci z geometrijskimi oblikami, kot so steklene kroglice, vaze, ki jih navdihujejo oblike kristalov, z eterično podobo, z opalom in prosojnim učinkom, ki ga navdihujejo barve poldragih kamnov. Ročno izdelana in nevtralno teksturirana keramika.

Ročno izdelane košare, iz ratana, listi banan, slame.

Zbirko dopolnjujejo peščene ure s čistimi dekorativnimi predmeti in kovinskimi kovčki.

Svetilke z novimi barvami in perforiranimi kovinskimi svečniki, katere nas vračajo v daljne svetove in meditacijo.


Naslovna fotografija: Coincasa

Nova kolekcija na voljo v Coincasi v 4. nadstropju Name ali Coincasa spletni trgovini.

Aktualno