Jesen za moške: sodobna klasika

Modna jesen bo za moške precej umirjena. Barve so klasično temnejše, zelo veliko je modre v več odtenkih. A je tudi izjema: jesen 2022 bo vsekakor tudi v znamenju rdeče barve, predvsem, ko gre za t-shirte, polo majice, puloverje in jakne.

Kroji so precej klasični, a s sodobnimi detajli. Pri jopičih, parkah in jesenskih plaščih je precej poigravanja z različnimi in nekonvencionalnimi ovratniki. V letošnjih trendih mošje mode ni zaznati t. i. oversize oblačil, prej so prilagojena telesu. Tudi jeans hlače so ožje (slim fit), z več elastana. Vračajo se cargo hlače, teh ne moremo zgrešiti v nobeni trgovini ali veleblagovnici, tudi v Nami ne.

Kos, ki ne gre nikoli iz mode, je moški suknjič. Velike znamke (denimo Armani) in manjše (na primer Weber + Weber Sartoria) se vsakič znova poigravajo s kroji tega večnega oblačila. Letos je zanje značilno, da imajo nekoliko širše in daljše reverje.

Torej, moški bo v jeseni, ki prihaja, moden v sodobni različici klasike, če bo izbral modre in rdeče kose, bolj tajlirana oblačila, in, denimo, suknjiče z malo drugačnimi reverji.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Esprit Casual
99,99 €
Jakna G-Star
179,95 €
Brezrokavnik North Sails
199,90 €
Jopica North Sails
199,90 €
Dolge hlače G-Star
109,95 €
Jopica Esprit Casual
59,99 €
Jopica Esprit Casual
79,99 €
Pulover S.Oliver
29,99 €
Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €
Majica kratek rokav S.Oliver
15,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno