MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Jesen je čas za jakne in plašče

Sveža energija, novi izzivi. Ponudba jaken, ki jo zaznamuje edinstvena fuzija barv in stilov, zajema vsestranskost.

Prehodno obdobje je zmeraj zanimivo, saj zahteva reorganizacijo garderobe in mogoče več spretnosti. Ko je zunaj bolj hladno, se porodi vprašanje: kaj obleči, da nas ne bo zeblo? Kolekcijo jesen/zima 2022 zaznamuje zlitje močnih barv in novih oblik, hkrati pa je njihova izdelava prijazna okolju.

Puhasti plašči in jakne prinašajo ključno sporočilo: vsak kroj se prilega, vsaka barva je izrazna. Potrebno je samo poiskati ustrezen kroj in barvo za svoj življenjski slog. V kolekciji so jakne in brezrokavniki modernih ohlapnih silhuet in lepih detajlov, posebnost pa je prav zagotovo prešiti šiv v obliki diamanta. Pri vseh uporabljenih tkaninah pa je na prvem mestu trajnost, kar je še dodaten razlog, da se zaljubite v S.Oliver izbor. Zima bo topla – v jaknah in plaščih S.Oliver.

SPLETNI NAKUP

Povezovanje narave s tehnologijo za nove dogodivščine. Čas je za kombinacijo tehničnih izdelkov z inovativnimi materiali. Funkcionalne podrobnosti so v središču pozornosti, dizajn, ki ga navdihuje uporabnost, je na novo interpretiran na prefinjen način. Materiali so ključni za ustvarjanje strukturirane oblike, ki prispeva k trajnosti oblačila. Manj pravil in meja, več preprostosti in udobja.

Moč vzorca: drugačna interpretacija kamuflažnega vzorca bo hit te sezone. To je potisk, ki na preprost način popestri monoton videz. Morda se na prvi pogled zdi zastarelo, a kamuflažni potisk ostaja prisoten ne glede na ostale trende.

Plašč iz reciklirane Hybrid volne: mešanica materialov se sreča s trajnostjo: Prijetna reciklirana volna je kombinirana s sijočim najlonom. Tako smo ustvarili nov hibridni slog, ki nam daje večjo raznolikost znotraj kolekcije.

Azurno modra: vsaka ženska potrebuje azurno modro v svoji garderobi. To je neverjetno elegantna, a drzna barva, ki jo lahko nosite vse leto in pristaja vsem tenom polti.

Brezčasna eleganca: med intenzivnimi barvami in svetlimi potiski vam predstavljamo trend, ki je prava izbira za vse, ki imate raje bolj zamolkle odtenke. Nude toni so zelo prisotni med močnimi kosi in modnimi dodatki.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Plašč S.Oliver Black Label
189,99 €
Bunda S.Oliver Black Label
229,00 €
Brezrokavnik S.Oliver
119,99 €
Bunda S.Oliver
179,99 €
Brezrokavnik S.Oliver
139,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno